Старите хора често казват, че нищо в живота не се случва

...
Старите хора често казват, че нищо в живота не се случва
Коментари Харесай

Момченце изпрати колет и той му помогна след 15 години да намери жената, с която да създаде семейство

Старите хора постоянно споделят, че нищо в живота не се случва без причина. И може би са прави, че случайности наистина не съществуват!

Колкото и скептично да сме настроени към този факт, има истории, които потвърждават, че в живота постоянно има място за малко магия. Като тази на това момче от Щатите, написа jenata.blitz.bg.

Когато било на 7 години, то изпратило колет до Филипините, който след 15 години трансформирал живота му.

Тирел взел участие в благотворителна акция на локалната черква, в която деца от по-състоятелни фамилии оказват помощ на свои по-бедни връстници от други страни.



Той бил момче с положително сърце, по тази причина сграбчил най-голямата кутия, която намерил, и я напълнил с писалищен материали и играчки.

Най-важното изискване в благотворителната акция било подателят да постави в пакета своя фотография, а на гърба й да напише името и семейството си.

След като усърдно опаковал подаръка си, дружно с майка си го отнесъл до църквата. А по-късно не запомнил за него. Тирел даже не подозирал по какъв начин този елементарен жест ще промени живота му.

Подаръкът му получило оскъдно филипинско семейство, което имало малко момиченце на име Джоана. Тя доста се зарадвала на играчките и материалите, които получила от непознатия.



И защото била доста признателна за подаръците, запазила фотографията на Тирел.

А когато пораснала, решила да го откри благодарение на обществените мрежи. Лесно го разкрила и незабавно му писала. Той обаче не й дал отговор, даже не обърнал внимание на известието, тъй като не я познавал.

Но Джоана не се предала. Тя добавила Тирел към приятелите си, а по-късно му обяснила от кое място го познава и за какво му написа.

Младежът не си спомнял за подаръка, който изпратил преди толкоз доста време. Попитал майка си в действителност ли е взел участие в такава благотворителна акция. След като получил одобрителен отговор, почнал да си написа с Джоана.

От дългите диалози станало ясно, че двамата имат доста общо. Пишели си с часове, а връзките им ставали все по-искрени.

Година откакто се разкрили, Тирел решил да отиде до Филипините, с цел да се срещне с Джоана. Събрал пари за билет и макар че бил ужасяващ, че ще лети самичък, се качил на самолета. А когато застанал пред Джоана, незабавно схванал, че е влюбен в нея.



Тирел не се отделил от момичето 10 дни. Но те не му стигнали и тръгвайки си за родината, заречен да се върне отново. И спазил обещанието.

Върнал се във Филипините за цялостен месец и с съответна цел – да предложи на Джоана да се омъжи за него.

Сватбите били две – едната в Съединени американски щати, другата във Филипините.



На тържеството младоженците организирали благотворителна акция. Всички посетители носели кутии с движимости за бедните и своя фотография, на която били изписани имената им.

Тирел и Джоана са щастливо семейство. Имат си малко момченце. 



И постоянно вземат участие в благотворителни акции. Все отново една такава промени живота им! 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР